Bostadsrätt i Nödinge

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Nödinge, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Nödinge. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Nödinge. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Nödinge inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 12 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Nödinge.

Bostadsrätter i Nödinge

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Nödinge.

G.H:S Mäklarbyrån
S. Trolleviksv. 19
449 34 Nödinge


Kooperativ Hyresrättsförening Nödinge Nr 2
Hsb BRF Ekan I Härnösand
Kyrkogårdsvägen 35
449 30 Nödinge


Europahuset Restaurang AB
Malörtsv. 5
449 33 NÖDINGE


Riksbyggens Bostadsrättsförening Trollevik
S. Trolleviksv. 46
449 34 Nödinge


Pigegården AB
G. Kilandav. 14
449 30 Nödinge


Kooperativa Hyresrättsföreningen Nödinge Nr 1
0303 - 33 08 22Alebyggen, AB
Ale Torg 7
449 31 NÖDINGE


Largo Westin Real Estate & Consulting AB
Hallbackev. 66
449 36 Nödinge


Svensk Fastighetsförmedling
Ale Torg 12
449 31 NÖDINGE


Asj Investera
Fyrklöverg. 125
449 34 Nödinge


Aleda Fastighetsförmedling AB
Ale Torg 12
449 31 NÖDINGE

Köpa en bostadsrätt i Nödinge

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Nödinge när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Nödinge. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Nödinge, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Nödingeoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Nödinge

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Nödinge genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Nödinge.