Bostadsrätt i Timrå

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Timrå, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Timrå. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Timrå. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Timrå inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 10 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Timrå.

Bostadsrätter i Timrå

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Timrå.

Timråbo, AB
Köpmang. 31
861 31 TIMRÅ


YMäklaren
Köpmang. 18
861 31 TIMRÅ


Bostadsrättsföreningen Grankotten
Morkullev. 7
861 34 Timrå


Adeator Fastigheter 2 AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Hsb:S Brf Fröland i Timrå 2034
Fröland
861 36 Timrå


Drakstaden Invest AB
Ödenv. 26
861 91 TIMRÅ


HSB Brf Örnen
Kungsv.
861 35 TIMRÅ


Bostadsrättsföreningen Tallbacken
Bov. 10 A
861 31 TIMRÅ


Adeator Fastigheter 5 AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Brf Framnäs
Stationsg. 8 A
861 32 Timrå

Köpa en bostadsrätt i Timrå

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Timrå när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Timrå. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Timrå, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Timråoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Timrå

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Timrå genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Timrå.