Bostadsrätt i Stenhamra

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Stenhamra, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Stenhamra. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Stenhamra. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Stenhamra inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 4 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Stenhamra.

Bostadsrätter i Stenhamra

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Stenhamra.

BRF Lövängen
Blåsbacksv. 23
179 62 Stenhamra


Mäklarhuset Ekerö AB
08 - 544 409 70Stockby Fastighetsutveckling AB
Galtuddsv. 16
179 62 Stenhamra


Mäklarhuset Ekerö
08 - 560 446 63

Köpa en bostadsrätt i Stenhamra

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Stenhamra när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Stenhamra. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Stenhamra, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Stenhamraoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Stenhamra

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Stenhamra genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Stenhamra.