Bostadsrätter hos BRF Generalen i Segeltorp

BRF Generalen är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Segeltorp och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. BRF Generalen kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Segeltorp. BRF Generalen är ett av flera företag i Segeltorp där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta BRF Generalen i Segeltorp om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till BRF Generalen i Segeltorp, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

BRF Generalen
Värnstigen 9
141 74 Segeltorp
08 - 88 87 97

Karta och vägbeskrivning till BRF Generalen i Segeltorp - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget BRF Generalen i Segeltorp som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

BRF Generalen, pris på bostadsrätter i Segeltorp

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Segeltorp eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Segeltorp varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel BRF Generalen. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos BRF Generalen och i Segeltorp.Kommenterat om BRF Generalen i Segeltorp