Bostadsrätter hos BRF Ekbacksskolan i Johanneshov

BRF Ekbacksskolan är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Johanneshov och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. BRF Ekbacksskolan kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Johanneshov. BRF Ekbacksskolan är ett av flera företag i Johanneshov där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta BRF Ekbacksskolan i Johanneshov om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till BRF Ekbacksskolan i Johanneshov, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

BRF Ekbacksskolan
Svedalav. 14
121 52 Johanneshov
08 - 39 41 32

Karta och vägbeskrivning till BRF Ekbacksskolan i Johanneshov - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget BRF Ekbacksskolan i Johanneshov som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

BRF Ekbacksskolan, pris på bostadsrätter i Johanneshov

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Johanneshov eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Johanneshov varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel BRF Ekbacksskolan. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos BRF Ekbacksskolan och i Johanneshov.Kommenterat om BRF Ekbacksskolan i Johanneshov