Bostadsrätt i Drottningholm

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Drottningholm, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Drottningholm. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Drottningholm. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Drottningholm inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 13 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Drottningholm.

Bostadsrätter i Drottningholm

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Drottningholm.

Pål Ross Development Mjörnefeldt AB
Dragonv. 1
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Minerva Drottningholm
Lunda Gård Förvaltnings AB
Lunda Gård
178 93 DROTTNINGHOLM


Skålpundet Fastigheter AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Ice Stack AB
Isstacken
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Länna Park
Långa Raden 4
178 93 DROTTNINGHOLM


BRF Malmen 8
Innovationskonsult Lundholm AB
Lundholmen
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Key West Property AB
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Zenshin AB
Sjöstugan
178 93 DROTTNINGHOLM


Embla Fastighetsförmedling AB
Edebyv. 19
178 93 DROTTNINGHOLM


Malmenförvaltningen I Drottningholm AB
08 - 759 03 27

Köpa en bostadsrätt i Drottningholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Drottningholm när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Drottningholm. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Drottningholm, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Drottningholmoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Drottningholm

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Drottningholm genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Drottningholm.