Bostadsrätt i Danderyd

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Danderyd, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Danderyd. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Danderyd. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Danderyd inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 9 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Danderyd.

Bostadsrätter i Danderyd

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Danderyd.

Edlunds Fastighetsbyrå, Knut Edlund AB
Mörbyleden 22
182 32 DANDERYD


Fastighetsbyrån Danderyd
Mörby Centrum
182 31 Danderyd


Mäklarfirman Vincent Forssbeck
Golfv. 5
182 31 Danderyd


Allt om Bostadsrätt
Mörbyleden 20
182 32 DANDERYD


Akelius Lägenheter Hannover 22 & 26 AB
08 - 556 130 00BRF Myran 1
Edsviksv. 31 B
182 33 Danderyd


Akelius Fastigheter i Norrköping AB
010 - 722 31 00Akelius Vilunda 28:24 AB
BRF Gamla Enox


Köpa en bostadsrätt i Danderyd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Danderyd när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Danderyd. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Danderyd, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Danderydoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Danderyd

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Danderyd genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Danderyd.