Bostadsrätter hos BRF Björken Nr 2 i Katrineholm

BRF Björken Nr 2 är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Katrineholm och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. BRF Björken Nr 2 kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Katrineholm. BRF Björken Nr 2 är ett av flera företag i Katrineholm där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta BRF Björken Nr 2 i Katrineholm om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till BRF Björken Nr 2 i Katrineholm, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

BRF Björken Nr 2
Storg. 14 A
641 45 Katrineholm
0150 - 168 73

Karta och vägbeskrivning till BRF Björken Nr 2 i Katrineholm - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget BRF Björken Nr 2 i Katrineholm som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

BRF Björken Nr 2, pris på bostadsrätter i Katrineholm

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Katrineholm eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Katrineholm varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel BRF Björken Nr 2. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos BRF Björken Nr 2 och i Katrineholm.Kommenterat om BRF Björken Nr 2 i Katrineholm