Bostadsrätt i Svalöv

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Svalöv, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Svalöv. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Svalöv. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Svalöv inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 11 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Svalöv.

Bostadsrätter i Svalöv

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Svalöv.

SvalövsBostäder AB
Herrevadsg. 18 B
268 31 SVALÖV


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svaleg. 21
268 31 SVALÖV


Fastighetsbyrån
Svaleg. 25 A
268 31 SVALÖV


Mäklarringen
Infanterig. 6
268 32 Svalöv


Frih Gust Armfelts Stip.Stift F Släkt Cederbaum
Herrevadsg. 10
268 31 SVALÖV


BRF Havren Nr 1
Kvarng. 14 C
268 33 SVALÖV


Skånefastigheter I Svalöv AB
Företagareg. 7
268 33 SVALÖV


Lodco Förvaltnings AB
Järnvägsg. 9
268 31 SVALÖV


Bostadsrättsföreningen Näckrosen
Södervångsg. 36
268 34 Svalöv


Bostadsbidrag o. Bostadslån
Herrevadsg. 10 A
268 31 SVALÖV


Lanigiro Fastighets AB
Järnvägsg. 4
268 31 SVALÖV

Köpa en bostadsrätt i Svalöv

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Svalöv när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Svalöv. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Svalöv, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Svalövoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Svalöv

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Svalöv genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Svalöv.