Bostadsrätt i Lomma

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Lomma, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Lomma. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Lomma. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Lomma inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 10 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Lomma.

Bostadsrätter i Lomma

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Lomma.

Skånsk Fastighetsförmedling AB
Strandv. 101
234 31 LOMMA


MarieMäklare & Konsultfirma
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Bjurfors Lomma
Kajg. 30
234 39 LOMMA


Hsb BRF Kaprifolen I Lomma
Vinstorpsv. 62
234 41 Lomma


HSB:s Bostadsrättsförening Kraften i Lomma
Slättängsg. 29 A
234 36 Lomma


Espinagar AB
Åkerv. 6
234 34 Lomma


Bostadsrättsföreningen Oscarshus i Lomma
Hamntorget 10
234 40 LOMMA


BRF Havsporten
Sjög. 8
234 39 LOMMA


Bostadsrättsförening Ankaret
Sandhamnsg. 1
234 33 LOMMA


Bostadsrättsföreningen Resedan
Strandv. 37 A
234 36 Lomma

Köpa en bostadsrätt i Lomma

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Lomma när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Lomma. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Lomma, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Lommaoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Lomma

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Lomma genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Lomma.