Bostadsrätter hos Logimäklaren i Kiruna

Logimäklaren är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Kiruna och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. Logimäklaren kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Kiruna. Logimäklaren är ett av flera företag i Kiruna där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta Logimäklaren i Kiruna om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Logimäklaren i Kiruna, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

Logimäklaren
Hjalmar Lundbohmsv. 53
981 39 Kiruna
0980 - 841 00

Karta och vägbeskrivning till Logimäklaren i Kiruna - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget Logimäklaren i Kiruna som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

Logimäklaren, pris på bostadsrätter i Kiruna

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Kiruna eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Kiruna varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel Logimäklaren. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos Logimäklaren och i Kiruna.Kommenterat om Logimäklaren i Kiruna