Bostadsrätter hos Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik

Bostadsrättsföreningen Prästbacken är ett fastighets- eller bostadsrättsföretag som är beläget i Katthammarsvik och arbetar sannolikt med lägenheter och bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen Prästbacken kan sannolikt hjälpa dig att köpa eller sälja en bostadsrätt i Katthammarsvik. Bostadsrättsföreningen Prästbacken är ett av flera företag i Katthammarsvik där du kan få hjälp med att sälja och köpa bostäder, lägenheter och bostadsrätter.

Kontakta Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik om fastigheter och bostadsrätter

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik, som kan hjälpa dig med dina behov av bostadsrätter.

Bostadsrättsföreningen Prästbacken
Prästbacken 248
623 70 KATTHAMMARSVIK
0498 - 539 05

Karta och vägbeskrivning till Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik - bra på bostadsrätter

Nedan hittar du en karta och en vägbeskrivning till bostadsföretaget Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik som kan hjälpa dig med uthyrning av bostadsrätter.

Bostadsrättsföreningen Prästbacken, pris på bostadsrätter i Katthammarsvik

Det är en smart idé att tala med flera olika mäklare och företag som hanterar bostadsrätter i Katthammarsvik eftersom utbudet och priset på bostadsrätter i Katthammarsvik varierar mellan många företag och bostadsorganisationer, till exempel Bostadsrättsföreningen Prästbacken. På så sätt kan du få en allmän uppfattning om kostnaden för de lägenheter och bostadsrätter som finns hos Bostadsrättsföreningen Prästbacken och i Katthammarsvik.Kommenterat om Bostadsrättsföreningen Prästbacken i Katthammarsvik