Bostadsrätt i Mora

Vi ger dig en lista över bostadsrätter till salu i Mora, där vi hjälper dig att hitta ett nytt hem genom att visa dig vilka bostadsrätter som finns tillgängliga i Mora. Du kan här upptäcka alla bostadsföretag som tillhandahåller, hyr ut och marknadsför olika bostäder och bostadsrätter i Mora. Om du kontaktar ett av företagen i listan nedan kan du räkna med att köpa en bostadsrätt i Mora inom kort. Vi rekommenderar att du pratar med några av de 14 olika bostadsorganisationer som finns med i listan nedan för att få en uppfattning om de många billiga och bra bostadsrätter som är till salu och lediga i Mora.

Bostadsrätter i Mora

Här hittar du en lista över företag som kan hjälpa dig att hitta en bostadsrätt i Mora.

Peab
Önav. 4
792 32 Mora


Riksmäklaren
Fridhemsplan 2
792 30 Mora


Fastighetsbyrån
Köpmannag. 16
792 30 Mora


Svensk Fastighetsförmedling i Mora
Fridhemsg. 1
792 30 Mora


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Morag. 4
792 30 Mora


BRF Siljanstrand 2
Stenuddsv. 11 C
792 34 Mora


BRF Finnsnäshöjden
Finnsnäsv. 85
792 33 MORA


Mora Frozen Tracks AB
Vasaloppets Hus
792 32 Mora


BRF Öna-Björnen
Kornv. 3 B
792 33 MORA


Per Hofvander Fastighet
Näsgärdsv. 13
792 91 MORA


Amoras Fastighets AB
BRF Hadi Nr 3
Vasag. 11
792 32 Mora


Bostadsrättsfören Fridhem
Trädgårdsg. 1
792 30 Mora


Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästaren
Valhallav. 4 B
792 30 Mora

Köpa en bostadsrätt i Mora

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en stor investering, och det finns många olika företag och banker att rådgöra med i Mora när man köper en bostadsrätt. Banken kräver i många fall en kontantinsats vilken ska motsvara en viss procentsats av fastighetens köpeskilling i Mora. Det kan vara en bra idé att överväga vissa faktorer innan du köper en bostadsrätt i Mora, till exempel om det kommer att vara enkelt att sälja om du flyttar, och hur grannskapet runt bostadsrätten ser ut. Det vill säga, framtidsorienterade frågor som kommer att påverka upplevelsen av att bo i en bostadsrätt i Moraoch priset på bostadsrätten.

Billiga bostadsrätter i Mora

Du kan ofta hitta en billig bostadsrätt i Mora genom att leta efter bostadsrätter som är tillgängliga för försäljning eller uthyrning i Mora.